MENY

Løsninger for bedrifter

Skole - Barnehage - Hotell - Restaurant - Helsevesen

Norskprodusert kvalitet

Eide Stein As kan tilby et variert spekter av materialer til bruk i f.eks offentlige bygg, skoler, barnehager osv. Vi produserer alt i fra skranker, fasadekledning,         spesialinnredninger, skolekjøkken, miljøstasjoner osv.  

Vår produksjon er veldig fleksibel og vi produserer etter mål og etter kundens ønske og utforming. Vi har også et stort fokus på kvalitet og holdbarhet på våre produkter.

Skole og barnehage

 Til skoler og barnehager   levere vi skolekjøkken etter ønske med et fargespekter på ca 70 farger i laminat, samt maling etter ønsket farge. Vi kan levere komplett med hvitevarer. Vi leverer høykvalitetslaminat fra Formica, Kaindl og GetaLite.

For de som ønsker en mer varig og holdbar løsning tilbyr vi også stein og kompositt til benkeplater i mange farger.

Hev/Senk systemer leverer vi også i forskjellige varianter.

Vi leverer også sittebenker på mål inkl puter, miljøstasjoner etter ønske, garderobeløsninger, osv.  

Ta kontakt for mer info og evnt tilbud til ditt neste prosjekt.

Hotel og Restaurant

Vi har levert plater til Hotel og Restaurantbransjen i mange år og til mange formål som f.eks resepajoner, serveringsstasjoner, buffeer, bord, skrivebord og andre produkter som måtte være ønskelig. 

Vi har et stort spekter av materialer å tilby og derfor kan vi produsere det meste som måtte ønskes til akkurat ditt prosjekt. 

Vi har levert steinprodukter til Jamie Oliver på Aker Brygge, Jordbærpikene, Big Bite, Gardermoen flyplass, Sabrura, Radison Blue Ålesund, Bodø, Gardermoen og Tromsø blant annet. 

Ta kontakt for mer info og et pristilbud for ditt neste prosjekt.

Helsevesen

Corian, Laminat og Silestone er materialer som egner seg godt til bruk innenfor helsesektoren. Dette på grunn av dette materialets tetthet som gjør at det ikke setter seg bakterier i det. Vi leverer alle disse produktene og tilpasser de akkurat etter kundens behov og ønsker. 

Corian leveres sømløst slik at man ikke får skjøter hvor bakterier kan sette seg og vasker underlimes i de ulike materialene for å forenkle renholdet. 

Ta kontakt for mer info og for et pristilbud til ditt neste prosjekt.