MENY

Dekton
Benkeplater

The Ultracompact Surfaces by Cosentino

Mer slitebestandig enn granitt

Dekton® er enda mer slitebestandig enn granitt, noe som gjør den til den ideelle overflaten for kommersielt bruk og områder med høy trafikk, som for eksempel gulv og fasader. Mens andre overflater vil vise tegn på slitasje over tid, vil Dektons finish vare gjennom hele produktets brukstid, og trenger aldri å skiftes ut eller pusses.

Dekton® finnes i mange forskjellige farger og overflatebehandlinger, ta kontakt med en av våre forhandlere for å se hvilken farge akkurat du kunne tenke deg.

Dekton er den nye ultrakompakte overflaten fra Cosentino. Et materiale laget av naturlige mineraler. Med sin nullporøsitet har den blitt et allsidig og motstandsdyktig valg.

Lagerførte typer

Fordeler

Bestandig mot UV-stråler

Dekton er svært bastandig mot ultrafiolette stråler, og har overordnet fargefasthet så den ikke falmer med tiden. Dette gjør den til det perfekte valget for både innendørs og utendørs bruk.

Ripefasthet

Dekton er en overflate med høy ripefashet. Kjøkkenutstyr vil ikke lage riper i den. Det anbefales alikevell og bruke skjørefjøl for å beskytte kjøkkenutstyret ditt.

Flekkbestandig

Dekton er svært holdbar takket være den lave porøsiteten, og den vil ikke bli flekkete av husholdningsprodukter eller kjemiskemidler. Selv vanskelige flekker som vin, kaffe, blekk og rust kan enkelt fjernes.

Bestandig mot ild- og varme

Dekton er svært motstandsdyktig mot høye temperaturer, uten at dette går ut over estetikken eller egenskapene. Varmt kjøkkenutstyr, elektriske apparater, kjeler og stekepanner kan plasseres direkte på overflaten uten å skade den.

Slitesterk

Dekton er enda mer slitebestandig en granitt, noe som gjør den til den ideelle overflaten for kommersielt bruk og områder med høy trafikk, som feks gulv og fasader. Mens andre overflater vil vise tegn på slitasje over tid, vil Dekton`s finish vare gjennom hele produktets brukstid, og trenger aldri å skiftes ut eller pusses.

Frysing og tining

Dekton sin lave termiske ekspansjonskoeffisient gjør den bestandig mot varmesjokk, dvs. når man går fra varme til ekstrem kulde. Den naturlige bestandigheten mt frysing og tining gjør den til det perfekte materialet for selv de kaldeste områdene.

Vi har et stort utvalg av vasker